Zoneterapi

I Zoneterapien arbejdes der under fodsålerne hvor hele kroppen er inddelt i zoner. Det er en holistisk behandling hvor den kinesiske medicin og fem element teorien bringes ind. Jeg går igennem 10 systemer såsom fordøjelse, nervesystem, luftveje og hjerte/kredsløb og tilrettelægger behandlingen specifikt til dig. Der spørges ind til forskellige forhold, skrives journal og et forløb på min. 3 behandlinger med ca. en uges mellemrum er at anbefale.

Zoneterapi anbefales til bl.a. Fordøjelsesbesvær, søvnproblemer, stress og angst, hormonelle ubalancer, astma og allergi, for højt / for lavt blodtryk, fibromyalgi

Zoneterapi kan med fordel mixes med shiatsu, da jeg i begge behandlinger arbejder med organsystemer, meridianer, aku punkter, 5 element teorien, yin/yang.

Det er min overbevisning at formålet med behandlingen skal give dig en forståelse af hvad der ligger til grund for de symptomer du henvender dig med, at vi sammen udforsker og finder løsninger til hvordan der kan ske ændringer og jeg forventer at du ønsker en ændring af din tilstand.