Kontakt og priser

Du kan nu få behandling både i Nordvest og på Amager                 

Den lille klinik i Nordvest. Lige ved Utterslev mose.

I Nordvest, i den lgbtqia+venlige klinik på Frederiksborgvej 178 kan du booke tid ved at ringe eller skrive på 2992681 / jmgronenberg@gmail.com

Her er jeg hver mandag og fredage i ulige uger hvor jeg tilbyder

  • Shiatsu massage 90 min. 700,- Klippekort 3 x 90 min. 2000,- ( en blanding af massage, akupressur og kropsterapi alt efter behov og kan enten foregå på gulv eller briks.)
  • Par 2 x 60 min. 900,-/ 2 x 90 min. 1200,- (tag en ven eller partner med. I skiftes til at få en behandling. Den der ikke får behandling får fodbad og hygger imens eller slentrer i mosen)
  • Graviditetsmassage 60 min 550,-/90 min 700,- (Foregår på graviditetspude på briksen så du har mulighed for at ligge på maven)
  • Zoneterapi på fødder 90 min 700,-  Klippekort 3 x 2000,- (Jeg anbefaler et forløb på 3 gange som minimum) Jeg inkluderer energibehandling af organsystemer ved at stryge/massere kroppens meridianbaner.
  • Baby zoneterapi 30 min. 250,- Kan bestilles alene, men jeg anbefaler at den kombineres med forælder zoneterapi:
  • Baby zoneterapi + 1 forælder ca. 90 min. 700,- Først får forælder zoneterapi, gerne med baby på maven (I ligger på briksen), behandling af forælder vil også indvirke på barnet. Derefter får barnet behandling. Hvis I er 2 forældre med og kun den ene vil have behandling, kan den anden være her og evt. hænge ud med et urtefodbad og en bog eller gå en tur i Utterslev mose som er et stenkast væk.
  • Baby zoneterapi + 2 forældre. ca. 2½ time 1000,- I skiftes til at få behandling ligesom ovenover.

Hvis du har spørgsmål så tøv endelig ikke med at kontakte mig. Ingen spørgsmål er dumme!

Der er mulighed for at få nedsat prisen eller bytte med noget andet hvis du er helt broke og virkelig har brug for behandling.

Tilbagemeldinger

“Kære Julia,
Tak for din måde at være på og for dine fantastiske behandlinger, som har givet min krop mulighed for at slippe spændinger og traumer. Jeg har ikke ondt i min højre fod og hofte længere og har fået tillid til at kunne komme videre fra et stivnet sted i mit liv.” Kh Susan.

”Jeg har modtaget kropsbehandlinger hos Julia i mere end 5 år. I begyndelsen kun Shiatsu-massage. Med tiden zoneterapi og de andre metoder hun fortsat tillærer sig. Julias kropsbehandlinger er grundige, nærværende og i stand til at tage fat de helt rigtige steder. Jeg kommer gentagne gange igen, fordi dette engagement i en behandling er sjældent og virkeligt godt.” Anja

“Jeg har fået Zoneterapi og massage hos Julia i en periode nu, og jeg har det så godt i kroppen efter disse behandlinger. Alle mine spændinger er væk. Derudover kommer Julias rolige og afslappende person som en bonus. Jeg vil varmt anbefale en behandling hos hende. Tak Julia for dine fantastiske behandlinger” Sannie

“Julia er virkelig god til at skabe et trygt og roligt rum til at mærke og give slip. Jeg følte mig i meget professionelle hænder. Man kan virkelig mærke hvor passioneret Julia er med sit arbejde og hendes tilstedeværelse er unik! Jeg vil på det varmeste anbefale Julia som behandler. Tusind tusind tak! ” Anja B