Shiatsu massage

Shiatsu er en massageform hvor der er fokus på energiflowet i kroppens meridianbaner. Shiatsu er godt mod stress, udbrændthed, humørsvingninger, at få bedre kontakt til krop og sind, bedre søvn, mere overskud og energi, stive led og muskelsmerter m.m.m.

Ordet Shiatsu kan oversættes til Fingertryk. Men en ældre og mere interessant oversættelse af de to japanske tegn er Bevidsthed og At samle.

I shiatsu arbejdes der med den energi der strømmer i meridianerne i kroppen. At samle sin bevidsthed, sin qi og få livet til at flyde.

Energien, Qi giver livskraft til hele kroppen og i følge kinesisk medicin er hvert organ forbundet til en meridian. Man taler om organsystemer, da energien ikke blot har med selve det fysiske organ at gøre, men er tilknyttet en masse forskellige forhold, såsom tid på dagen, årstid, smag, lugt, farve, følelser, lyd og de fem elementer ild, vand, træ, metal og jord. Og selvfølgelig yin og yang. Ligesom Akupunktur er Shiatsu en flere tusind år gammel behandlingsform, der tager afsæt i Traditionel Kinesisk Medicin. Dermed er Shiatsu ikke bare akupressur eller massage, men en holistisk behandlingsform der arbejder i flere lag.

Qi er som vand, skal helst være i evig bevægelse og forandring. Er der blokeringer på vejen, vil det skabe ubalancer og fysiske eller psykiske symptomer. Der er mange faktorer der gør at nogle bestemte fysiske eller psykiske symptomer manifesterer sig, men enkelt sagt er årsagen stagneret Qi. Med tryk, stræk og rotationer af led behandles udvalgte meridianer og aku punkter for at skabe flow, skabe plads, løsne spændinger, traumer, blokeringer.

En Shiatsu behandling foregår på gulv eller briks og man kan være fuldt påklædt i løst siddende tøj. Som regel lægger man stof over bar hud.

3 thoughts on “Shiatsu massage

  1. Kære Julia, Tak for din superdejlige måde at være på! Du har virkelig hjulpet mig med dine behandlinger, så mit sind har kunne slippe nogle seje gamle traumer og min krop har fået bevægelse og flow igen. Jeg har opnået en kæmpe forandring i mit liv med hjælp fra dine behandlinger – knus til dig fra Susan.

  2. Julia er virkelig god til at skabe et trygt og roligt rum til at mærke og give slip. Jeg følte mig i meget profesionelle hænder. Man kan virkelig mærke hvor passioneret Julia er med sit arbejde og hendes tilstedeværelse er unik! Jeg vil på det varmeste anbefale Julia som behandler. Tusind tusind tak!

  3. Julia er en fantastisk behandler!
    Julia er mere end en god massør, men er en terapeut, der fordyber sig i energikanalerne i din krop og virkelig reparerer strømmen af ​​din egen energi med sin ro, intuition og dedikation.
    Efter at have modtaget et forløb af Zenkat – kropsterapi har jeg følt utrolige ændringer som f.eks at synkroniserer min sind med min krop og mærke hvad der er rigtigt og helbredende for mig som en helhed.
    Tusind tak!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *