Yoga

YOGA ER FOR ALLE!

Jeg er så tit ude for at folk siger at yoga ikke er noget for dem fordi de “er dårlige til det” eller har følt sig dum eller ude af stand til at følge med på et yogahold fyldt med perfekte slanke og smidige mennesker. Det gør mig ked af det. Yoga skal være for alle og ingen bør føle sig uegnede til yoga eller uvelkomne. Yoga er en livsfilosofi der indeholder retningslinjer til hvordan vi kan blive lykkeligere og bedre mennesker overfor os selv og andre. Få det godt i krop og sind og blive dejlige at være sammen med. Blive bedre til at håndtere konflikter, føle os mere centreret i os selv og derved få et mere balanceret liv i en kaotisk verden.

Asanas, som egentlig betyder at man kan sidde i en stabil og behagelig stilling. For at kunne sidde roligt i meditation i længere tid, har inderne udviklet de fysiske øvelser, vi laver på måtten. De er en lille del af yogaen. Og det er også dem vi tager udgangspunkt i i min undervisning, for det er virkelig en fantastisk dejlig måde at bevæge sin krop på, så man får fysisk styrke, flow i det hele og ro i sindet.

Man kan ikke være dårlig til yoga. Det er helt umuligt. Men man kan føle sig ekskluderet eller ikke forstået og derfor ikke få nok ud af sin praksis. Mange føler sig ikke inkluderet i et mainstream yogastudie. Heldigvis kan vi lave alt den yoga vi vil alligevel. Jeg giver dig et bud på hvordan du får din egen praksis i gang.

Jeg tilbyder en behandling+yoga-pakke som starter med en dejlig shiatsumassage, hvor jeg lærer lidt om din krop og dit sind og derefter guider dig ind i et uniks yogaunivers specifikt tilegnet dig!