Om

Jeg hedder Julia (hun/de/dem) og er født i 1972 på Bornholm. Jeg bor og arbejder i København.

 Jeg interesserer mig for det der hører med til at være et krøllet menneske i den her vilde verden. Sindets flaksen, energiens flow, følelserne i kroppen. At blive hel, at rumme sig selv for at kunne rumme andre fuldstændig som de er. Jeg gør mit bedste for at skabe et trygt rum hvor der er plads til alt hvad der er dig.

Min uddannelse:

Brugte fra tidlig alder tid på selvudvikling, undersøgte det åndelige, mystiske under og overjordiske. Jeg havde en fornemmelse af at jeg skulle gå behandlervejen. Samtidig fyldte kunst og kaos meget.

Jeg uddannede mig gennem Den Fri Ungdomsuddannelse indenfor billedkunst og blev senere billedkunstlærer fra Seminariet for kunst og Håndværk 2001-2004. 

Så opdagede jeg shiatsu. Det var som at finde en gammel ven. Jeg tog en uddannelse i Zen Shiatsu i 2005-2008 hos Center for Shiatsu v. Graeme Docherthy  http://www.centerforshiatsu.com Jeg har siden deltaget i flere shiatsu kurser og workshops og modtaget undervisning af bl.a. Carola Beresford-Cooke, Jeremy Halpin, Lili Just Simons, Pia Staniek m.f.

I 2006 tog jeg kurser i Reikihealing 1+2

I 2013 blev jeg initieret til Kriya yoga af https://www.kriya.org/yogacharya/rajarshi-peterananda/en,

I 2016 blev jeg instruktør i formen Tai Chi 18 Qi gong/ Shiabashi hos Torben Rif. http://www.torbenrif.comhttp://www.ptcc.dk

Blev zoneterapeut i 2018 fra DDZ.  http://www.ddz.dk 

Samme sted har jeg taget fysiurgisk/sportsmassage hos Susan Koudal og Cupping hos Carina Kolling

Jeg har fået anatomi, fysiologi og sygdomslære af læge Ole Købke. http://www.samhita.dk

I 2020 tog jeg 200 timers power vinyasa yogalærer uddannelse i Yogahuset i Aalborg hos Maj Ingemann-Molden https://www.yogahusetaalborg.dk/yogauddannelsensundervisere 

Resten har jeg lært af livet og af katten Edvard.

Jeg er RAB godkendt i massage og zoneterapi.

Jeg kan kontaktes på mail: jmgronenberg@gmail.com eller på tlf.: 29926816

https://www.facebook.com/zenkatkropsbehandling

https://www.facebook.com/julia.gronenberg